Föräldraomdömen

”Vi har barn både på Smultronet och på Ängen och får därmed se hela förskolans verksamhet och tycker den är fantastisk. Det är så imponerande hur alla i personalen har tid och engagemang att se och möta varje liten individ och även oss föräldrar. Vi känner oss varmt välkomna varje morgon och det känns väldigt tryggt att lämna barnen där.

Förskolan och personalen är mycket flexibel och utgår alltid ifrån barnen. Nyfikenheten och intresset att själva utvecklas tillsammans med barnen lyser igenom hos personalen. Barnen får nyttja och utveckla sina potentialer till fullo varje dag. Barnen älskar förskolan och vi kunde inte tänka oss något bättre ställe för våra barn.”

 

”Vi har haft vår son på förskolan i 4 månader och vi är jättenöjda och tycker att det känns väldigt bra och tryggt att lämna honom. Vi upplever ett mycket positivt mottagande på
morgonen när vi lämnar honom. Vår son känner sig trygg och kommer fort in i leken. Även om det kan vara full fart och mycket barn i rörelse upplever jag mycket sällan att ni är stressade och splittrade. Imponerande!

Det är också alltid en bra överlämning och redovisning av dagen och vad de gjort. Det är även roligt att läsa den ”dagboksanteckning” som finns över den gångna veckans aktiviteter.

Det är mycket roligt att se vår sons utvecklas både med språk och lek (helgens nya ord var vante och vatten) 🙂

Stort tack! ”